Dovydas parašė:
pasiziurejau as octobox platformas jeigu imti 25 koja tai ir kaina adekvati jos,ir atlosa nugatai turi sita firma,bet jos sunkios ir eina be remo,kas galetu pakomentuot daugiau apie jas kas naudojat,ar ira skirtumas kazkoks didelis kad eina be remo.
Nusipirkau D25 modelį praeitą Kovą ir intensyviai naudojau visą sezoną. Kol kas neišlindo jokio broko. Kas liečia stabilumą tai platforma, kaip čia pasakius kad išties perduot jos stabilumą... mano svoris 138 kg tačiau man nebuvo net minties kad ji nestabili. Įdėsiu keletą fotkių, pirma iš jų bus iš mėgėjų varžybų Kėdainiuose kur mano sektorius neturėjo, per krūmus, priėjimo prie vandens, todėl teko statytis platformą pilnai ištraukus vidines kojas. Gylis toje vietoje buvo apie 70 cm (primenu kad mano svoris 138 kg. ir ūgis 192cm) Aišku tuo kart itin stabilu nebuvo, bet vis tik platforma atlaikė ir be jos išvis toje vietoje nebūčiau galėjęs žvejoti. Rėmo nebuvimas IMHO turi vieną rimtą pranašumą prieš tradicines platformas, sėdynės aukštis reguliuojasi ne pridedamu ar nuimamų stalčių pagalba o viršutinio rėmo pagalba(stumdant ji aukštyn/žemyn ant kojų). Dalyvaujant varžybose ar šeip ilgesnėje žvejyboje, kai ant platformos tenka praleisti 4-5 valandas, patogus sėdynės aukštis tampa itin aktualus. Pastebiu vis daugiau UK žvejų profesionalų pereinant ant Octboxu, įskaitant ir rinktinės nary Dean Barlow. Beje draugas pamatęs ir pabandęs mano platformą už mėnesio nusipirko tokia pat